Meer informatie

Het delen van hydrodynamische en nautische kennis vinden wij belangrijk. Daarom organiseren wij iedere twee jaar een open dag. De volgende open dag zal plaatsvinden in 2020.

Via het Menu kun je uitgebreide informatie vinden over ons onderzoek en onze onderzoeksfaciliteiten. Met natuurlijk foto's, animaties en filmpjes.

Kennis

Wie opereert in een domein dat net zo dynamisch is als de zee, heeft behoefte aan gedegen kennis en onafhankelijk onderzoek. Onderzoeksinstituut MARIN biedt de internationale maritieme en offshore-industrie en overheden hoogwaardige hydrodynamische en nautische kennis. Wij helpen vernieuwende oplossingen te vinden van ontwerp tot operatie en slaan zo een brug tussen academisch onderzoek en de vraag vanuit de markt.

Dat doen we door gebruik te maken van de nieuwste reken- en testfaciliteiten, waregroottemetingen en simulatoren. En in samenwerking met een uitgebreid innovatie- en researchnetwerk. Al die kennis bij elkaar brengt ons doel dichterbij: de ontwikkeling van schonere, veiligere en slimmere schepen en maritieme constructies.

MARIN (Maritiem Research Instituut Nederland) is opgericht in 1932. MARIN is gevestigd in Wageningen en heeft 370 mensen in dienst.

Volg MARIN

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes? Ga dan naar www.marin.nl . Je kunt ons ook volgen via social media:

Vragen kun je mailen naar communicatie@marin.nl.

Deel deze pagina