Werken bij MARIN

Wat maakt MARIN zo'n leuk en interessant (leer)bedrijf? Wat drijft ons? Met ruim 370 collega's maken we maritieme constructies slimmer, veiliger en schoner.

Want MARIN is interessant voor iedereen die wil werken bij een internationaal en innovatieve kennisorganisatie. Van starter tot aan de meer ervaren specialist. Ook voor studenten die stage willen lopen of willen afstuderen.

Groei

Bij MARIN werk je zeer zelfstandig. We maken graag ruimte voor jouw initiatief en willen dat je bijdraagt aan de ontwikkeling en toepassing van onze kennis. Je volgt bij MARIN de vernieuwingen in ons vak op de voet en vaak creëren we die zelf. We zijn een internationaal opererende organisatie en bieden je een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Groeien doe je bij ons vanzelfsprekend. Mogelijke functies bij MARIN zijn meettechnicus, modelmaker, projectmanager, software-engineer en instrumentatie-engineer.

werkenbijmarin-1

Persoonlijke ontwikkeling

Aandacht voor jou en jouw ontwikkeling vinden wij vanzelfsprekend, jij bent ons kapitaal. Je speelt een belangrijke rol in het contact met onze klanten en binnen andere belangrijke netwerken. Met jouw ambities, kennis en kunde, bepaal jij ons succes in de markt. Via opleidingen en cursussen helpen we je groeien.

Cultuur

MARIN kent een open en informele cultuur. Verantwoordelijkheden leggen we diep in onze organisatie. Zo stimuleren we initiatief en ontplooiing. Samenwerken en kennis delen, vinden we cruciaal in onze kennisintensieve organisatie.

Deel deze pagina